Kahramanmaraş’ta mahallelere 46 halı saha ve 100 basket potası yapılacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile imzalanan protokol çerçevesinde Kahramanmaraş’a toplamda 46 sentetik saha ve 100 basket potası kazandırılacağını söyledi.
Kentin ihtiyaç tespit edilen her ilçe ve mahallesinde yapılacak çalışmanın kısa süre içinde başlayacağını belirten Güngör, “Kahraman şehrimizde herkes spor yapabilsin diye halı saha ve potasız mahallemiz kalmayacak. Gençlik ve Spor Bakanımız Muharrem Kasapoğlu ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Bünyamin Bozgeyik’e teşekkür ederiz. 46 halı saha ve 100 basket potası şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: “Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sn. Bünyamin Bozgeyik beye ve vekillerimize teşekkür ederim. Merkez ve İlçelere 40 adet Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 100 Adet Basketbol Potası, Türkoğlu İlçemize 1 adet Gençlik Merkezi, Göksun İlçesine 1 adet Gençlik Merkezi, Andırın İlçesine 1 adet Gençlik Merkezi, Onikişubat İlçesine; Batıpark Futbol Sahasına 1500 Seyirci Kapasiteli Çelik Tribün ile Soyunma Odası, Nurhak İlçesine 1 adet Mahalle Tipi Gençlik Merkezi ve 1 adet Spor Salonu, Ekinözü İlçesine 1 adet Mahalle Tipi Gençlik Merkezi kazandı. İlimize ve İlçelerimize Hayırlı Olsun.”
Protokol imza törenine; TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Özdemir ve Habibe Öçal, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, GSİM Cemil Boz, bazı İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel de katıldı. (İHA-EDEAJANS.COM.TR)